lunes, 2 de septiembre de 2019

Obert el periode de matricula per al B2 i el C2 de la JQCV

 * Aaaaaaarg! Solament tenim dos mesos al davant per a preparar-mos la prova del B2 de Valencià, que tindrà lloc el dia 9 de novembre.

 Nivel
Fecha
Áreas
C1
1 de junio
CE/EL/EIO
B1
8 de junio
CO/CE/EL/EE/EIO
A2
15 de junio
CO/CE/EE/EIO
C1
15 de junio
EE
Lenguaje administrativo
1 de junio
Lenguaje en los medios de comunicación
8 de junio
Corrección de textos
15 de junio
C2
26 de octubre
CE/EL/EIO
B2
9 de noviembre
CO/CE/EL/EE/EIO
C2
16 de noviembre
EE


No hem de tardar a matricular-nos per si de cas ens queden sense lloc a Centre més proper de casa, així que a partir del 2 de setembre el que s'anime ja pot inscriu-re per a la prova. Teniu fins al 16 de setembre.


Potser això ens fique una mica nerviosos... Però al meu cas, i al de tots aquells que es presentaren al C1 sense aconseguir-ho, no hauríem de desanimar-mos, ja que encara tenim molt recent tot el que vam estudiar. Així que, a la fi tan sols ens toca repassar una estoneta al dia. No ets tan difícil!!


Us deixe alguns enllaços.


Vosaltres vos animeu? 



Jo entenc que a molts de vosaltres el que us interessa és el C1, realment, a mi també. Però hem d'esperar a la pròxima convocatòria per presentar-nos, i us recorde que presentar-se no és el mateix que aconseguir l'aprovat. Per exemple, jo ara tinc 2 punts a la Borsa de Treball de Conselleria de Sanitat. Si tinguera el C1 tindria 2 punts més, però com no sabem si la proba pot coincidir amb les dades de les oposicions, intentaré aconseguir el B2 que si bé no són dos punts, almenys, si és un més i ja no tindré 2, sino 3.



A banda, estem parlant d'una puntuació que es conserva edició darrera edició de les borses de Treball, no com succeeix amb els punts que aconseguim després de presentar-nos a les oposicions.

I parlant d'oposicions, si aconseguim aprovar-les, el nostre nivell de Valencià és part dels mèrits que se sumen a la nostra nota i que per tant influeixen en les nostres possibilitats de tindre un treball per a tota la vida. I si no has aconseguit el C1, almenys et sumarà el B2.

Si ets dels meus, que si no fora perquè em vaig quedar en blanc a la part oral hi hauria aprovat el C1, aprofita aquesta oportunitat mentre arriba el moment d'intentar novament traure'ns aquest nivell.



Salut i força al canut!

* Publicación original en mi otro blog: Desventures d'una opositora xurra donde podéis leer cómo me preparo, de momento para el B2 y algunos apuntes que comparto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

2. SELECCIÓN DE RECURSOS HUMANOS: OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO

2. SELECCIÓN DE RECURSOS HUMANOS: OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO El objetivo de esta parte es definir empleado público y su direfente clasificaci...